Vestuari i estris

Vestits

Material: compost de 50% cotó i 50 % lli. La passamaneria són vetes de colors diferents de cotó 100%. Les banyes i les cues són de pell de cabrit tenyides de colors diversos. Diseny: troben cinc models diferents de jaqueta entre els diables. El llucifer porta una jaqueta amb cua de frac i caputxa. La Diablessa és un diseny exclusiu. Pintats: amb serigrafia i s’han fet servir 33 planxes diferents.

 

Vestit arcàngel (disseny exclusiu)

Material: bellut blanc 100% cotó. Pintura: les ales van serigrafiades amb pintura negra.

 

Bosses (n’hi ha quinze peces)

Material: compost de 50% cotó i 50% lli. Pell de cabrit tenyda de colors, utilitzada com el cul extern de les bosses. Pintura: cada tapa porta una serigrafia diferent.

 

Complements

  • Samarreta: 100% cotó de color negre. Cara anterior hi ha serigrafiat el logotip. A la part inferior de la cara posterior hi ha escrit “Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú”
  • Espardenyes: d’espart i vetes de color negre.
  • Mitjons: de cotó i color negre
  • Guants: de pell de color groc

 

Ceptrot llucifer

Peça única que representa un cervell amb sis vares d’hacer inoxidable ubicades en forma de ventall que fa una llargada de 39 cm. L’alçada total és de 235 cm. Material: fibra de vidre. Mànec: fusta defaig, Longitud total 185 cm. Diàmetre central 35 mm. Pes aproximat: 7kg. Pintura: de base vermell fosc amb intervencions de l’artista en altres tonalitats de vermell i negre.

 

Ceptrot diablessa

Peça única que representa una sípia amb dues vares d’hacer inoxidable que fan una llargada de 52 cm. L’alçada total és de 235 cm. Material: fibra de vidre. Mànec: fusta de faig. Longitud total a35 cm. Diàmetre central 35 mm. Pes aproximat: 7kg Pintura: de base vermell fosc amb intervencions de l’artista en altres tonalitats de vermell i negre.

 

Maces

24 unitats, peces úniques ja que són diferents cadascuna d’elles. Material: fusta de faig. Mànec: longitud total65 cm, diàmetre central 30 mm, diàmetre extrems 25 mm. Agafador ergonòmic. Barrilet: longitud total 210 mm. Part central cilíndrica, 55×80 mm. Costats cònics fins a 40 mm. La part central porta un recobriment metàl·lic d’1,5 mm de gruix, collada per 4 cargols. Pintura: de base vermell fosc amb intervencions de l’artista en altres tonalitats de vermell i negre.

 

Tabals

4 tabals tradicionals i artesanals. Material: de fusta. Porten dos parxes de pell sintètica tensats amb corda d’espart. Cos: alçada total 44 cm. Diàmetre 42 cm. Pintura: de base vermell fosc amb intervencions de l’artista en altres tonalitats de vermell i negre.

 

Espasa arcàngel

Peça única. Material: fusta de faig. Cos: de forma ondulada. Llargada de 50 cm. Pintura: 2 capes de pintura cromada i envernissada.

 

Escut arcàngel

Peça única. Material: Fibra de vidre. Porta una fullula interior de fusta coberta de pell on hi van els agafadors. Cos: diàmetre total 50 cm. Pintura: 2 capes de pintura cromada i envernissada.

 

Corona arcàngel

Peça única. Material: xapa d’hacer inoxidable. Cos: perímetre de 7×50 cm. Al centre, a la seva part superior, hi ha una circumferència de 6 cm de diàmetre, Pintura: 2 capes de pintura cromada i envernissada.

 

CONTACTE